دسته بندی ها
لوازم مشعل مشعل
جستجوی پیشرفته
مرتب سازی بر اساس
جستجوی پیشرفته

محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

1   2   3   4   5   6   بعدی >>نمایش همه

معرفی اجزای اصلی مشعل های گازی و کاربرد آن ها

در این مقاله درباره آشنایی با اجزای اصلی مشعل گازی و کاربرد آن ها از جمله تجهیزات( شیر برقی مشعل گازی ، پرشر هوا ، پرشر گاز ، رله مشعل گازی ، ترانس جرقه زن ، فتوسل چشمی توضیح خواهیم داد.

1-شیر برقی گاز مشعل

 شیر مغناطیسی در مسیر گاز قرار می گیرد و جهت ایجاد یک شعله ثابت و مطمئن مورد استفاده قرار می گیرد .وظیفه شیر برقی مشعل گازی باز کردن مسیر گاز به صورت تدریجی و آرام تا زمانی که شعله ثبات پیدا کند و در نهایت مسیر گاز را تا حداکثر جریان تنظیم شده باز می کند.

2-پرشر گاز

جهت ایمنی بیشتر از یک کلید کنترل فشار گاز استفاده می شود که وظیفه این دستگاه کنترل فشار کم گاز ورودی به مشعل می باشد زمانی که گاز ورودی به سیستم از حد مجاز کمتر باشد پرشر گاز، شیر برقی را می بندد. جهت تنظیم کلید کنترل فشار گاز از یک اهرم زرد رنگ که روی آن قرار گرفته حداقل فشار مورد نظر مشعل تنظیم می شود.

3-کلید کنترل فشار هوا (پرشر هوا)

برای احتراق کامل و ایجاد اشتعال، سوخت نیازمند هوا به مقدار لازم است که توسط فن مشعل گازی تامین می گردد. زمانی که هوای مورد نیاز از طریق فن دمنده مشعل تامین گردد کلید کنترل فشار هوا به رله مشعل فرمان در مدار بودن فن را صادر می کند در غیر این صورت مشعل خاموش می شود.

4-رله کنترل کننده مشعل گازی

یکی از مهمترین قطعات مشعل گازی ایران رادیاتور رله می باشد که تمامی سیگنال ها به این قطعه ارسال می شود. برای فرمان دادن به مشعل جهت ایجاد اشتعال و فرمان خاموش کردن به مشعل را صادر می کند.

5-یون

هر وقت به بعضی اجسام به نام امیتر حرارت می دهیم الکترون آزاد می کند و اگر یک قطب ثانوی در مجاورت این اجسام قرار گیرد، تبادل یونی انجام می شودکه به این پدیده ترمویونیک می گویند.

از این پدیده برای کنترل شعله در مشعل های گازی فن دار استفاده می شود. در این مشعل ها، امیتر همان میله ی یون مشعل است که از جنس آلیاژ ساخته می شود و در درجه حرارت بالا، الکترون را پرتاب می کند.

6-الکترود های جرقه زن

در تمامی پکیجهای دیواری برای روشن شدن مشعل برد فرمان جرقه زنی را به ترانس جرقه زن داده و ترانس جرقه زن ولتاژ لازم برای تولید جرقه زنی را تولید و به قطعه ای به نام الکترود منتقل می کند.الکترود جرقه زن الکترون ها را دریافت و به سمت مشعل هدایت نموده و روی مشعل و در محل خروج گاز آن را پرتاب می کند. با اینکار گرمای لازم برای اشتعال گاز ایجاد شده و مشعل روشن می شود.

7-دمپر هوای هیدرولیک

در مشعل های گازوئیل سوز از یک هیدروجک یا همان دمپر هوای هیدرولیکی استفاده می شود. این دمپر میزان عبور هوا را با استفاده از نیروی هیدرولیک پمپ گازوئیل و لینک بندی آن با یک جک هیدرولیکی تنظیم می نماید.

8-دمپر هوا

برای تنظیم هوای مورد نیاز به مشعل ایران رادیاتور از یک دمپر هوا استفاده می گردد.